пʼятницю, 29 березня 2019 р.

Тернопіль першим побачить «Сквот32»!

1-го квітня розпочинається допрем’єрний тур фільму «Сквот32» містами України. Першим містом, яке побачить новий молодіжний фільм буде Тернопіль. Показ стрічки відбудеться о 19:00 в кінотеатрі «Сінема Сіті», за адресою вул. Текстильна, 28Ч. Презентуватиме «Сквот32» творча група у складі продюсера Андрія Єрмака та акторів фільму: Анни Адамович, Олександра Богачука, Самбо Сандри та Владислава Партики. 
Фільм «Сквот32» розповідає про сучасну українську молодь, яка знаходиться в пошуках себе та свого місця в божевільному ритмі мегаполісу. Дівчина-фотограф Ліза раптово потрапляє у старий київський будинок, що назавжди змінює її життя. Виробництвом фільму займалися кінокомпанія Garnet International Media Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Творці стрічки вважають, що сучасне кіномистецтво має бути доступним кожному. Саме тому в партнерстві з громадською організацією «Відчуй», яка займається соціальною адаптацією людей з порушеннями слуху, було створено версію «Сквот32» із субтитрами, яка й буде показуватися під час допрем’єрного туру. Також до і після показу глядачі зможуть ознайомитися із «Зірковою Абеткою» від ГО «Відчуй» - фотопроект, в якому понад 30 відомих українців показали всі літери жестової мови.

Після показу стрічки глядачі матимуть можливість поспілкуватися з творчою групою та поставити свої питання. Допрем’єрний показ відкритий для усіх охочих — квитки можна придбати на сайті кінотеатру.

На додаток, перед показом фільму о 14:30 творча група «Сквот32» завітає до Тернопільського національного економічного університету, за адресою вул. Львівська,11, для мотиваційної зустрічі зі студентами на такі теми:

- як знайти в собі сили для мотивації;

- як поєднувати роботу та хобі;

- як зробити з хобі справу всього життя;

- як стати відомим та успішним.

Немає коментарів:

Дописати коментар