четвер, 26 березня 2020 р.

Робота КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» під час карантину: оплата та сервіси онлайн

Незважаючи на несприятливі умови карантину, КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» продовжує постачати у домівки тернополян тепло та гарячу воду.
Наше підприємство має безперервний виробничий технологічний процес. На сьогодні усі підрозділи працюють у штатному режимі. У нинішній епідеміологічній обстановці ми не можемо допустити ніяких збоїв. Але на забезпечення усіх процесів з підготовки теплоносія та гарячої води, ремонту мереж та обслуговування обладнання потрібні кошти, єдиним джерелом яких є платежі населення за комунальні послуги.

Тому, якщо підприємство не отримуватиме грошей, які зазвичай тернополяни щомісяця сплачують, нам буде вкрай складно надавати якісні та вчасні послуги з теплопостачання та постачання гарячої води, які завжди - і особливо в умовах нинішньої ситуації - є необхідними для комфорту усіх мешканців міста.

Для того, аби оплатити послуги, не потрібно виходити з дому та наражати себе на небезпеку! Це можна зробити дистанційно в «Особистому кабінеті» на сайті КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» через онлайн-систему «Приват24».

Закликаємо вас у цій нелегкій ситуації бути відповідальними, адже від вашого платежу залежить безперебійна робота підприємства.

Нагадуємо Вам, що отримати інформацію про стан розрахунків та подати показники лічильників Ви можете подати дистанційно за телефонами:

(0948)40-15-78 (0948)40-15-87 (0948)40-15-79

через особистий кабінеті на сайті підприємства https://teplo.te.ua/

через обрані Вами сайти, що приймають платежі, або відділення банків та Укрпошти, де проводите оплату.

З питань обслуговування лічильників телефонуйте: (0352) 25-14-41 

Звертайтесь до нас через електронну пошту zvern.kptmtke@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар