середу, 4 березня 2020 р.

В Тернополі #шосьнормальне

#шосьнормальне - фестиваль камерної музики в Тернополі. Метою якого є - познайомити тернопільських слухачів, як досвідчених так і молодих, з кращими виконавцями України, а в перспективі й зарубіжжя.
Протягом п'яти днів 18-22 березня на сцені Українського дому "Перемога" звучатимуть концертні програми на всі музичні смаки.
Першого дня музиканти з Києва, Львова та Тернополя презентуватимуть програму, яка базована на відомих мелодіях з джазу, поп- та рок-музики.
Наступного фестивального дня звучатимуть "Трансцендентні етюди" Ференца Ліста - одна з вершин фортепіанної музики. Даруватиме їх тернопільській публіці Андрій Макаревич, якому ця вершина вкотре підкориться.
На третій день слухачів чекатиме неповторний оркестр, кожен з учасників котрого виступить як соліст і виконуватиме популярні твори Баха, Генделя, Паганіні, Сен-Санса, Сарасате.
Варто зазначити, що цьогоріч весь світ відзначає 250 років з дня народження одного з найвідоміших композиторів Людвіга ван Бетовена (за звичкою Бетховена) Тернопільський слухач, у четвертий день #шосьнормальне, зможе насолодитись фортепіанними, скрипковими та вокальними творами ювіляра.
Завершиться фестиваль в неділю двома концертами віртуозів: піаніста Данила Саєнка та струнного квартету "Phoenix".
Можна придбати квитки на окремі концерти, а також абонемент на увесь фестиваль в касі Тернопільського драматичного театру імені Т. Шевченка або на сторінках в соцмережах. Шось нормальне


Немає коментарів:

Дописати коментар