вівторок, 5 січня 2016 р.

Робоча група з питання ГЕС на Дністрі

ІІ сесія обласної ради розпочала свою роботу. Вирішено створити комісію Тернопільської обласної ради з вивчення питання щодо будівництва каскаду гідроелектростанцій з водосховищами на верхньому Дністрі.
Сесія вирішила приймати рішення в поіменному режимі. На сесії присутні народні депутати Олег Барна, Роман Заставний, Тарас Пастух. У роботі сесії бере участь голова ОДА Степан Барна.


Першим депутати розглянули питання "Про утворення та обрання тимчасової контрольної комісії Тернопільської обласної ради з вивчення питання щодо будівництва каскаду гідроелектростанцій з водосховищами на верхньому Дністрі". З інформацією щодо цього виступив перший заступник голови ОДА Іван Крисак. До депутатів звернулися громадські активісти Олександр Філь та Олександр Степаненко.
Після обговорення депутати прийняли рішення та утворили тимчасову контрольну комісію Тернопільської обласної ради з вивчення питання щодо будівництва каскаду гідроелектростанцій з водосховищами на верхньому Дністрі. До її складу увійшли представники усіх фракцій. Також до участі у роботі тимчасової контрольної комісії залучатимуться представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій Тернопільщини, експертних організацій та інші зацікавлені особи з правом дорадчого голосу. У тримісячний термін вказана тимчасова контрольна комісія повинна поінформувати сесію
Тернопільської обласної ради про вивчення питання щодо будівництва каскаду гідроелектростанцій з водосховищами на верхньому Дністрі і подати відповідні пропозиції для прийняття рішення з означеного питання.
Головою комісії обрано Романа Нитку.
Тернопільська обласна рада

Немає коментарів:

Дописати коментар