суботу, 12 листопада 2016 р.

Як будувати жіноче лобі

У Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії відбулася презентація дослідження громадської думки з питань участі жінок у політичних процесах в Україні та жіночого політичного клубу. Дослідження є частиною інформаційно-комунікаційної кампанії у рамках проекту «Побудова жіночого політичного лобі в Україні».

Як зауважила під час презентації доктор історичних наук Ірина Скакальська : "більшість опитуваних і чоловіків і жінок за збільшення кількості жінок у політиці. Основні причини низької кількості представниць непредставленої статі у владі: стереотипні погляди, щодо ролі жінок у суспільстві, небажання самих жінок займатися політикою, відсутність підтримки та ресурсів… "       
У презентації дослідження взяли участь проректор з виховної роботи КОГПА Микола Сиротюк, секретарка Кременецької міської ради Галина Мельник, регіональний координатор  проекту «Побудова жіночого політичного жіночого політичного лобі в Україні» Володимир Ханас, гостині з Польщі Божена Мікке та Світлана Філонова.

              
Проект «Побудова жіночого політичного лобі в Україні», впроваджується ВГО «Жіночий консорціум України» за підтримки Фонду Демократії ООН - The United Nations Democracy Fund.
Викличним завданням проекту є створення громадянської платформи, яка всебічно підтримує збільшення представництва жінок на всіх рівнях прийняття рішень.

Фото Ольги Мора

Немає коментарів:

Дописати коментар