суботу, 26 листопада 2016 р.

Фабрика Святого Миколая у Бучачі

     
У вівторок, 22 листопада, на Фабриці Святого Миколая не стихали голоси. Тут зібрались помічники Святого Миколая, щоб почати свою найвідповідальнішу роботу. Ці молоді люди, діти та дорослі, за власним бажанням охоче долучились до акції Миколай про тебе не забуде”, щоб дарувати радість і ділитись своїм теплом з іншими.
      Помічники уважно вислухали організаторів акції, які розповідали про обов`язки кожного учасника. Також за допомогою гри усі знайомились між собою, розповідаючи про себе, а також про мету свого перебування на Фабриці.
      Отець Володимир Гнилиця поблагословив помічників на добру справу, окропивши свяченою водою та сказавши Богові слова подяки, а також поділився із помічниками молитовниками. Адже ми знаємо, що жодне діло не може не початись із благословенної молитви.

     Отже, Фабрику Святого Миколая офіційно відкрито! Щодня ми чекаємо працелюбних та відповідальних помічників Святого Миколая, які готові віддати цій справі часточку свого дорогоцінного часу. Також звертаємось до усіх людей доброї волі, які готові пожертвувати для Фабрики Святого Миколая солодощі та кошти, щоб подарувати діточкам з особливими потребами справжню казку. Знайте: Святий Миколай пишається усіма Вами!
Марія Дзюрбан

1 коментар: