понеділок, 16 листопада 2015 р.

Фільм "Яма" представлено на науковій конференції

12-13 листопада у Тернопільському національному економічному університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Фінансово-банківські та адміністративні послуги: проблеми управління та перспективи розвитку», участь у якій взяли науковці з України, Чехії, Польщі, Угорщини і Словаччини. Цей науковий захід організований у рамках виконання Договору про співпрацю між ТНЕУ та Південночеським університетом (Чеська Республіка).


Упродовж конференції  науковці різних галузей освітньої діяльності працювали над питаннями, які стосуються економіки, права, освітньої діяльності, сфери послуг, послуг щодо оподаткування, ринкових відносин, банківської справи, міжнародної діяльності, а також проаналізували європейський та національний досвід у галузі страхування, фінансів, адміністративних послуг.


На пленанарному засіданні конференції виступив тернопільський гість, чеський режисер-документаліст Їржі Стейскал. Їржі говорив про власний досвід , котрий здобув впродовж 5-річних зйомок фільму "Яма"  в Україні, важливість медіаосвіти, вивчення міжнародного досвіду у вирішенні проблем, котрі предстають перед суспільством. 12 листопада фільм переглянули студенти юридичного факультету ТНЕУ. Перебував Їржі Стейскал в Тернополі у рамках Мандрівного фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA в Тернопільській області
Знимки: Відділу інформації та зв'язків з громадськістю ТНЕУ



Немає коментарів:

Дописати коментар