середу, 18 листопада 2015 р.

Пограбування приміщення волонтера групи «Схід та Захід єдині»

          


Сьогодні зранку наш координатор по Західній Україні Василь Конько телефоном повідомив що напередодні приміщення у якому зберігалася частина допомоги що зібрана для бійців на передову пограбовано.
Зловмисники забрали колеса придбані нами для транспортних засобів, інструменти, а також частину харчів (домашні закрутки та інше). Працівники органів внутрішніх справ будуть проводити розслідування.
Тепер додам від себе, як казали колись наші предки кому біда, а кому користь. Усі нормальні громадяни повинні зрозуміти у яких важких умовах доводиться працювати волонтерам. Ти цілими днями крутишся як білка в колесі, ганяєш по області щоби по крихтам зібрати допомогу для бійців на фронт. А хтось може скористатись і пограбувати волонтера. Що тут вдієш, напевне треба українському суспільству ставати більш зрілим, такі ганебні явища як пограбування є там де збільшується соціальна та майнова нерівність. Де не приділяється належної уваги моральному осуду таких проявів. І де не проводиться належна профілактика попередження злочинів. Тепер будемо чекати на завершення розслідування відділами МВС. Це звичайно вносить труднощі в нашу роботу, але не зупинить нас на шляху допомоги українській армії на фронті.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині»

18 листопада 2015 року


Немає коментарів:

Дописати коментар