четвер, 19 листопада 2015 р.

Чи є більшість у міській раді?

На першій сесії Тернопільської міської ради, коли обирали порошенківця Шумаду В.В. на посаду секретаря ради, на пропозицію мера , свободівця Надала С. була створена лічильна комісія в складі представника партій "Свобода" , "Солідарність "Блоку Петра Порошенка" і "Батьківщини". Хоча голосування було таємне, знаю , що за Шумаду В.В. проголосували якраз депутати від цих трьох партій і до них долучились радикали Олега Ляшка. Після цього ці чотири партії розподілили всі посади заступників міського голови та очолили всі депутатські комісії комісії. Тому я їм відразу запропонував оформити свою більшість і публічно взяти відповідальність за владу в місті Тернополі.
Не захотіли. Побоялись. Сказали, що більшість -це майже всі депутати міської ради.

А що було далі?
Вчора і позавчора на депутатських комісіях вибирали заступників і секретарів комісій і що ви думаєте, чимось поступились? Ні! Знову на названі посади вибирали своїх, з числа чотирьох партій. Правда ми в комісії по ЖКГ, де я є членом не дали можливість обрати їхнього секретаря, який підписує протоколи засідань комісії і свободівці задовільнилась заступником голови , при їхньому голові цієї комісії , хоча було вперте намагання зайняти посаду секретаря, а не заступника.
В мене питання до всіх своїх чесних і порядних друзів , крім ботів, яких я можливо не всіх вичислив )).
Так є більшість чи немає більшості в міській раді ??? Що Ви їм і нам , депутатам партій "Громадянська позиція" , "Самопоміч" і "Народний контроль", які не належать до четвірки, порадите???
Петро Ландяк

Немає коментарів:

Дописати коментар