понеділок, 15 лютого 2016 р.

Про "Набережний квартал"

Останнім часом тернопільські будівельні магнати, як то «Тернопільбуд», активно мусують у пресі та інтернеті тему іншого «будівельника» під кодовою назвою «Набережний квартал». За гроші пайовиків, якими вони проавансували їх будівельну діяльність, забудовники по всьому місту натицяли антиреклами один на одного.

Я аж ніяк не лобіст «Тернопільбуду» (можу і про його будови знайти подібне), але точно не раджу тернополянам вкладати гроші в той будинок, що «Набережний квартал» хоче будувати на території колишнього цукрового заводу.

Я живу у Великій Березовиці і часто, йдучи пішки з Тернополя, переходив і досліджував цю територію, що від часу зупинки цукрового заводу перетворилася на зарості, сміттєзвалище, місце таборування циган і зборищ довколишніх пияків та наркоманів.

А торік восени той «Набережний квартал» бульдозером зрівняв колишні бункери і відстійники цукрового заводу разом з ось таким, як на нижній частині світлини сміттям (і навіть з іще гіршим), разом з викорчуваними пнями дерев, які сюди також звозили, разом із залишками цукрових ям, та хтозна з чим ще.

А тепер задумайтеся: на якому нестабільному і сміттєхімічному фундаменті будуватимуть той дім!..

Решта домірковуйте самі...

Микола Василечко . Фото автора.

(15:27, 14.02.2016, вул. Микулинецька, м. Тернопіль)

Немає коментарів:

Дописати коментар