четвер, 18 лютого 2016 р.

Серія рейдів групи «Схід та Захід єдині» …



17 лютого 2016 року волонтерська група ГО «Схід та Захід єдині» спромоглася організувати відправку трьох рейдів одночасно з різних місць України в зону військового конфлікту на сході України, на різні оперативно-тактичні напрямки.


25-й наш рейд на полігон «Широкий Лан» Миколаївщина на 1 та 3-й батальйони 53-ї бригади ЗС України, та підрозділи 128-ї гірсько-піхотної бригади що там знаходяться. Транспорт пішов з Тернополя, великий бус під кермуванням відомої волонтерки Коломийщини Євдокії Романчич, мужня жінка сама за кермом далеко не всякий чоловік водій таке втне. Окрім того до двадцять пятого зараховуєм ті палети з варениками і іншою допомогою що ми цими днями відправили на театр бойових дій поштою експрес-доставки. Організатори Василь Конько, Володимир Каніщев.

26-й рейд вода «Миргородська» ціла «фура» на Маріуполь, а далі на передову. Приймає друг групи Марічка Подибайло (дівоче прізвище бойової тернополянки Плескун, хто ще пам’ятає, патріотка, розумна жінка і взагалі одним словом тут не скажеш. В Маріуполі відома громадська активістка, волонтер…). Організатор відправки наш координатор по західній Україні  Василь Конько.



































27-й рейд вода «Миргородська» ціла «фура» на нашу базу у Костянтинівці, приймає координатор по зоні «АТО» Едуард Хатмуллін, далі передова за заведеною нашою методикою. Організатор відправки Василь Конько.
У 25-му рейді вантаж: 1 тонна мінеральної води, 400-кг капусти консервованої, 600-кг консервацій, сала, 15-ть ящиків тушонки та паштетів, 200-кг закруток домашніх, 100-кг вареників домашніх (особлива подяка волонтерській спільноті «Бункер-С» та пані Марії Шестипалко), 300-кг хліба від Петра Христинича з Озерної, сухарики смачні кілька десятків ящиків від Миколи та Галини Дерецьких.

За оперативність особовому складу групи відділень Тернополя, Шумська, Озерної велика подяка. Фоторепортажі звіти згодом.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині»

(фото автора)


18 лютого 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар