середа, 24 лютого 2016 р.

Зробимо Україну чистою разом!

25 лютого о 10:00 в приміщенні Тернопільської ОДА (ауд. 532)  відбудеться «Обласний форум Взаємодії та Розвитку», організований ГО “Let’s do it, Ukraine!”. Метою форуму є налагодження взаємозв'язку між місцевими громадами, координаторами, волонтерами, партнерами, представниками влади, ЗМІ, бізнесових та громадських організацій;  підготовка до Всеукраїнської екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!». Такі форуми заплановані у всіх регіонах України.

У рамках форуму відбуватимуться:

  • обласні робочі наради координаторів та волонтерів, представників органів державної влади, ЗМІ, громадських організацій та бізнес структур;
  • круглий стіл «Взаємодія громадськості при вирішені соціальних проблем регіону на прикладі акції Зробимо Україну чистою разом!» за участі лідерів учнівського і студентського самоврядування, молодіжних лідерів, благодійників, донорів, волонтерів,  всеукраїнських та міжнародних представництв, інших організацій та установ, таких як Волонтери ФРІ, ГО «Молодіжне об’єднання «Файне місто», AIESEC;
  • тренінг для молодіжних лідерів «Масштабування локальних соціальних проектів до рівня обласного значення, інструкція реалізації».

Акція «Зробимо Україну чистою разом!» є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 13 мільйонів людей в 113 державах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.
Нашою метою є виховання відповідального ставлення громадян до довкілля шляхом об’єднання громадського, комерційного та державного сектору для вирішення питань поводження з відходами.
В проекті беруть участь громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності.
*Акція «Зробимо Україну чистою разом!» не підтримує жодної політичної партії та є некомерційним проектом. Це соціальний проект, який проводиться винятково на громадських засадах.

У 2016 році «Зробимо Україну чистою разом!» відбудеться 23 квітня з 10 до 20 год у форматі «Свята чистоти» та об’єднає цілу країну.
Координатор області – Микитюк Вікторія 067 114 7480 / 093 98 62 165 mykytyuk.vika@gmail.com
Координатор міста – Залісковий Назар 098 950 51 78 nazar.meh19@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар