четвер, 5 жовтня 2017 р.

Про 14-й DocudaysUA на Тернопіллі (Прес-анонс)

                                                                                                                      
Вже традиційно в жовтні стартував Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Цього року найкращі документальні фільми про права людини зможуть знову зможуть побачити мешканці Тернопільської області та міста Тернополя.  14-й Мандрівний Docudays UA на Тернопіллі триватиме по 21 грудня включно.
Головна тема цьогорічного фестивалю має назву «Чотири градуси» та присвячена проблемі зміни клімату й захисту довкілля. Екологи прогнозують: до кінця сторіччя саме на стільки підніметься середня температура на Землі, що спровокує природні катаклізми на планеті. Фестиваль пропонує відвідувач(к)ам стати каталізатором змін і подивитися на питання захисту довкілля з різних точок зору – не лише через кіно, а й через правопросвітницькі та правозахисні заходи, дискусії, екоакції.
Покази та обговорення фестивальних фільмів відбуватимуться в кінотеатрах, будинках культури, вищих навчальних закладах, школах, молодіжних клубах, музеях, книгарнях, бібліотеках.  Глядачі зможуть поспілкуватися з відомими правозахисниками(-цями), діяч(к)ами культури та митцями.

Про локації перегляду фільмів у Тернополі та Тернопільській області  та заходи регіональні координатори фестивалю розкажуть під час прес-конференції, котрі відбудеться 09 жовтня 2017 року в прес-центрі Українського будинку "Перемога" о 15-00.
Тел. для довідок 0962104076
Офіційний прес-реліз фестивалю
Офіційний трейлер фестивалю
Офіційна іменка Мандрівного фестивалю



Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA проходить за підтримки Посольства Швеції в Україні  

Немає коментарів:

Дописати коментар