середу, 4 жовтня 2017 р.

СОК "Дари ланів" гостив хмільниччан

Представники  ГО "Спілки учасників АТО м. Хмільника та Хмільницького району" відвідали СОК "Дари ланів" в с. Рудка Кременецького району, де ознайомилися з функціонуванням кооперативу. Комерційний директор СОК Олег Ярмош розповів про історію створення кооперативу, участь у програмі "Місцевий розвиток орієнтований на громаду", відповів на запитання хмільниччан.
Як стверджує експерт проекту Володимир Ханас: " Перед приїздом гостей ми радились з координаторами програми Ігорем Стефанишиним та Олегом Проциком щодо того досвідом яких кооперативів Тернопільщини можна найефективніше скористатись.
"Дари ланів" був у попередньому переліку і оцінки учасників поїздки після відвідування кооперативу в Рудці засвідчили, що наш прогноз був правильний. Хочу від себе особисто і від учасників поїздки подякувати Олегу Ярмошу за презентацію і готовність консультацій учасників АТО з Вінничини у майбутньому".
Відвідування кооперативу відбулось в рамках заходів проекту "Розвиток сталих моделей соціальної адаптації учасників АТО" за сприяння міжнародного фонду "Відродження". 

Немає коментарів:

Дописати коментар