суботу, 21 жовтня 2017 р.

Кіношкола відчинила двері




21 жовтня 2017 року емоційно, радістно, творчо відбулось відкриття креативної школи, яка вже почала змінювати майбутнє нашого кінематографа.
Дітям та батькам організатори підготували презентацію "Кіношкола - шлях до якісного кіно та телебачення". Майбутні кіношколярі отримали подарунковий сферічний сеанс в планетарії "Таємниці Всесвіту", ознайомилися  пісочною анімацією.
Перший майстер-клас для  майбутніх зірок провів режисер фільму "Червоний"  Заза Буадзе ,
а танцювальну майстерність вони опановували  з Богданом Друлем. Разом з учнями тішилися відкриттям Кіношколи її викладачі - Олеся Виговська, Ірина Мацко, Антон Марчевський, Наталя Стецюк, Олена Мудра, Наталя Турчин, Оксана Ратушняк
та гості  свята - фотограф Михайло Урбанський, письменник Андрій Кокотюха, продюсер фільму "Червоний"  Володимир Філіпов, регіональний координатор Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA Володимир Ханас, власник мережі сферичних планетаріїв "Таємниці Всесвіту" Ігор Партола,  батьки і просто небайдужі тернополяни.  
Леонід Бицюра не приховував емоцій:" Ну що ж) З клацання кінохлопушки-нумератора розпочала свою роботу Тернопільська КіноШкола. Рік підготовки, переговорів, зустрічей пройшов недаремно. І головне, що з'явилася команда, готова творити кіно на Тернопіллі.
Попереду ще багато роботи, але з таким натхненням, з такими друзями, з такими ідеями, з такими талантами нам все, чуєте - В С Е, вдасться! В добру путь!
 
Фотозвіт про подію в альбомі Олени Мудрої: Відкриття КіноШколи - розпочинаЄмо
Для всіх зацікавлених інформація про кіношколу за телефоном 067 727 33 82





Немає коментарів:

Дописати коментар