суботу, 28 жовтня 2017 р.

Влада Хмільника обіцяє підтримати кооперативи АТО

25.10.2017 р. в конференц залі міської ради відбувся круглий стіл на тему «Можливості та форми сприяння створенню та подальшому функціонуванню аграрного кооперативу заснованого учасниками АТО».
Під час проведення круглого столу було презентовано напрацьовані результати та хід реалізації проекту «Розвиток сталих моделей соціальної адаптації учасників АТО та навчання ведення власного бізнесу».

Учасники АТО розповіли про отримані під час ознайомчого візиту до Тернопільської області знання та поділяться планами на майбутнє. Експерт проекту Володимир Ханас ознайомив з напрацюваннями по підтримці сільськогосподарських кооперативів в Тернопільській області. Запрошені до участі представники органів міської, районної влади повідомили про можливості підтримки та розвитку аграрного кооперативу та які є програми .Підсумовуючи роботу засідання «круглого столу», міський голова Сергій Редчик погодився із необхідністю підтримки учасників АТО для започаткування їхньої власної справи..

Круглий стіл проводився в рамках реалізації проекту «Розвиток сталих моделей соціальної адаптації учасників АТО, та навчання ведення власного бізнесу» за підтримки міжнародного фонду "Відродження"

1 коментар: