понеділок, 30 травня 2011 р.

Тернополянин намагався спалити свій БМВ після того, як збив на смерть пенсіонера

Інспектори ДАІ затримали водія іномарки, який на смерть збив людину і втік.

.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.
29-го травня у результаті оперативно-розшукових заходів інспектори ДАІ Львівщини спільно із співробітниками Львівської митниці виявили та затримали водія автомобіля БМВ-520, 25-річного жителя Тернополя, який 23 травня о 10.20 год. на автодорозі Львів-Тернопіль між селами Велика Вільшаниця-Червоне Золочівського району скоїв наїзд на 64-річного чоловіка, котрий проживав у місті Золочеві.
Унаслідок автонаїзду пішохід від отриманих травм загинув на місці аварії, а водій місце пригоди залишив. Під час зовнішнього огляду тіла загиблого було виявлено перелом обох гомілок правого стегна, перелом ребер справа, множинні садна тіла, гематому з крововиливами над правим оком. З місця події вилучено осколки скла зі штанів, два пластикові уламки, осколки скла на асфальтному покритті та узбіччі. Неподалік місця ДТП виявили автомобіль марки БМВ-520 з ознаками підпалу без документів та номерних знаків.
Як встановили інспектори ДАІ спільно з працівниками Львівської митниці наїхав на пішохода, а згодом підпалив автомобіль його власник, 25-річний житель Тернополя. Цим автомобілем водій в’їхав на територію України напередодні цієї ДТП незаконним шляхом.
За даним фактом проводяться слідчі дії. Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар