середу, 18 травня 2011 р.

Школа громадської активності – фінал!


3 – 5 червня відбудеться триденний тренінг-семінар «Школа громадської активності», який проводиться Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації та «Центром політичних студій та аналітики».
Місцем дислокації Школи стане база відпочинку «Лісова», що знаходиться в Бучацькому районі, Тернопільської області в мальовничій долині ріки Стрипа.

На цю подію з нетерпінням чекають не тільки організатори але й майбутні учасники проекту. Їх буде рівно 30 і представлятимуть вони всю Тернопільську область. Список учасників буде оголошено після закінчення останнього етапу відбору – індивідуальних співбесід які проводяться до 19 травня.
Відбір на школу був дуже прискіпливим і важким, через те що взяти участь в проекті в загальній складності хотіло більше 500 молодих людей, які заповнювали анкети на презентаціях в університетах та інтернеті. Треба зазначити що на співбесіду пройшло 120 чоловік і тільки найдостойніші з них  будуть відібрані для участі в триденному навчальному проекті. Але тим аплікатам, які не змогли пройти сито відбору, не варто засмучуватись! Організатори «Школи громадської активності» подбали про них. Менш фартовим молодим людям запропонують взяти участь  в декількох навчальних проектах.
Зокрема вже розіслані запрошення на курс тренінгів з ораторського мистецтва та публічних виступів.

А організатори і 30 найкращих аплікантів вже чекають на перший тиждень червня. Ми чекаємо на «Школу громадської активності»!



Немає коментарів:

Дописати коментар