середу, 4 травня 2011 р.

Тернополяни підкажуть де поїсти, відпочити і на що подивитися

Довідник для гостей міста, в якому буде інформація про Тернопіль та тернополян, готелі, заклади харчування та відпочинку, номери найважливішших установ та організацій, а також карту міста з зазначеними пам'ятками архітектури, розпочала створювати громадська організація “Німецька молодь”.
Назва довідника - “Я люблю тебе, Тернопіль”. Призначений він для гостей міста та “транзитних” туристів. Проте цікавим та корисним він буде і для корінних міщан, оскільки міститиме детальну інформацію, а також цікаві факти про місто.
- В довіднику буде не просто довідкова інформація, - розповідає голова ГО “Німецька молодь” Максим Черкашин. - Завдяки структурі та способу подання інформації гості міста зможуть формувати про Тернопіль позитивну думку і емоції та ідентифікувати наше місто серед інших. Даний довідник є унікальним у своєму роді. Ідея була вже давно, просто не було фінансування. Проте тепер завдяки благодійникам ми маємо змогу втілити нашу ідею в життя.
Написаний довідник українською та англійською мовами. Допомагає “Німецькій молоді” з довідником благодійний фонд родини Шинке “З любовю' та милосердям”. Проте, як зауважує пан Черкашин, долучитись до створення чи допомогти, можуть усі охочі тернополяни. З пропозиціями та ідеями можна звертатися безпосередньо до голови громадської організації за номером 050-377-76-22

Немає коментарів:

Дописати коментар