понеділок, 23 травня 2011 р.

У Тернополі відкрили “Батумі”

Відтепер Тернопіль тісно співпрацюватиме з грузинським містом Батумі не лише на словах, а й на папері. Переговори про співпрацю між чиновниками двох міст закінчились підписанням угоди про партнерство. Як запевняє міський голова Сергій Надал, позитивні результати від спільних напрацювань вже є.

.

– Ще до підписання цієї угоди ми намітили конкретний план заходів, який ми уже реалізовуємо. Менше, ніж місяць тому, наші представники були на міжнародній туристичній виставці в Батумі. Грузини готові вкладати свої кошти у розвиток Тернополя. Крім того, мерія Батумі дала пропозицію для мерії Тернополя – вони готові виділити ділянку на узбережжі для того, щоб тернопільській бізнес вкладав кошти, будував там відпочинково-готельний комплекс, який буде названий «Тернопіль». У свою чергу, ми готові збудувати аналогічний об’єкт у нас і дати йому назву «Батумі», – запевнив Сергій Надал.
Водночас перший заступник міського голови міста Батумі Джамал Ананідзе вважає, що угода про партнерство є важливим кроком обох сторін.
– Таке зближення буде корисним не лише для тернополян, а й для жителів Батумі. Ми сподіваємось, що для наших країн це не лише початок відносин, а продовження дружби, яка у нас була, – сказав грузинський чиновник.
Зауважимо, що напередодні у Тернополі також відкрили інформаційно-туристичний центр «Батумі». Тут усі охочі зможуть дізнатись більше не лише про грузинське місто, а й про відпочинок у цій країні.

Немає коментарів:

Дописати коментар