вівторок, 29 грудня 2015 р.

Новини від групи «Схід та Захід єдині». Підготовка до 22-го рейду, вареники і випічка для бійців…





Західно-український актив групи «Схід та Захід єдині» продовжує підготовку до чергового гуманітарного рейду до бійців на фронт. Рейд проходитиме в період січневих свят, деталі згодом.

Минулого тижня координатор групи Василь Конько за домовленістю з керівництвом Тернопільської кондитерської фабрики ПАТ "ТерА" забезпечив виготовлення «смаколиків» з продукції підприємства, довізши на виробництво 950-ть кілограм борошна та ще трохи цукру що нам надали наші благодійники для різних випічок для бійців на фронті. Допомагали йому у цьому наші волонтери Дмитро Гайтко та Сергій Чабан.



















Також на тижні до минулих вихідних Василь взяв участь у акції Громадської спільноти волонтерів "Бункер С" Тернопіль у перед Різдвяній ліпці вареників, для наших захисників у зоні військового протистояння на сході України. Приїхав він туди не з порожніми руками прихопивши з собою 10-ть літрів соняшникової олії, 700-т штук яєць, 200-ті відерок пакувальних (вареники в яких заливаються смальцем зі шкварками),  20-ть пачок маргарину ну і буряку для салатів. Толока-вечорниці обєднала тернопільських волонтерів у "Бункер С". Можливо це переросте у дещо більше чим просто ліпка вареників, побачимо… А наразі повідомлення зі сторінки "Бункер С" – «Варенична історія, продовжується! 28, 29, 30 грудня - ВАРЕНИКИ! Місце зустрічі змінити не можна - вул. Старий Ринок 1,(м.Тернопіль) 18.00, наш "Бункер С", радо вас зустріне;».


Ігор Крочак, прес-секретар ГО «Схід та Захід єдині»

(фото Василя Конька)


29 грудня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар