вівторок, 15 грудня 2015 р.

Чергова ротація бійців батальйону «Тернопіль»





15 грудня 2015 року у Тернополі відбулася відправка чергового ротаційного підрозділу добровольчого батальйону патрульної служби особливого призначення «Тернопіль». Провести бійців в зону бойових дій прийшли рідні та близькі.
З напутнім словом перед відправкою виступили: голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна та начальник УМВС по Тернопільській області Олександр Богомол.
Волонтерська група «Схід та Захід єдині» постійно допомагає батальйонові «Тернопіль», як в зоні військового протистояння так і при відправках на схід. От і цього разу наш координатор по західній Україні Василь Конько приїхав провести наших добрих друзів не з пустими руками. Тільки славнозвісного хліба з Озерної від Петра Христинича передано бійцям аж вісім великих ящиків. І ще до слова скажу, що ми подбали для хлопців і про борошно, і про мінеральну воду  і про  цибулю.
Як завжди правоохоронців перед далекою дорогою поблагословили священики.
Опісля рідні та близькі, керівництво області ну і ми волонтери групи «Схід та Захід єдині» побажали тим хто їде виконувати нелегкий, але такий потрібний Україні обов’язок на Донбасі, щасливої дороги.





























А загалом принагідно зазначу що група, зараз активно готується до чергового двадцять другого рейду, це на заході, в зоні військового протистояння наші побратими працюють по забезпеченні військ на позиціях усім необхідним. Є також в планах організація відпочинку діточок з прифронтових населених пунктів на західній Україні, та не буду забігати наперед про все згодом. Скажу тільки що і в зимові гостини, як і в літні (читай матеріали http://news-te.blogspot.com/2015/08/blog-post_54.html#more ,  http://news-te.blogspot.com/2015/08/blog-post_14.html#more ) група «Схід та Захід єдині» усю організаційну сторону бере на себе.
На останок ще раз щиро, бійцям батальйону «Тернопіль», удачі, щасливої служби та повернення додому.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО "Схід та Захід єдині" (фото автора).

15 грудня 2015 року


Немає коментарів:

Дописати коментар