пʼятницю, 25 грудня 2015 р.

Новини від групи «Схід та Захід єдині». Печиво для фронту, частина друга…





Ми повідомляли нашим читачам що, на західній Україні актив групи «Схід та Захід єдині» на чолі з Василем Конько активно готується до чергового рейду в зону військового протистояння на Донбасі.

Нещодавно у матеріалі за 23 грудня ( http://news-te.blogspot.com/2015/12/22.html#more , https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 ) ми знайомили вас що у Тернополі учні ДНЗ «Тернопільського центру професійно-технічної освіти» (колишнє друге училище) де директором Володимир Цьох почали разом зі своїми вчителями випічку смачного печива для бійців на фронті. І от на сьогодні, продукція вже готова. На виході вийшло 200-ті кілограм печива двох типів «медового» та «пісочного». Ми приїхавши до наших юних помічників попробували його, добре, прямо таки таке як, колись пекли моя бабця, і як нас запевнили, печиво не втрачає свої властивості довго (тобто може постояти). Що головне педагоги та учні справились напрочуд швидко, добрі будуть діти колись з вас спеціалісти.




















Все це ми повантажили на машину і згодом відправимо на фронт. Також там же у навчально-виробничому приміщенні наш координатор групи Василь Конько вручив керівникові закладу Володимиру Цьоху подяку від групи «Схід та Захід єдині». Солдатське спасибі привеземо потім, разом з фоторепортажем після відвідин наших воїнів на фронті. Діти наразі зараз пишуть солдатам листи та готують малюнки на передову. Забере їх на наступному тижні в училищі колишній боєць батальйону «Тернопіль» а зараз волонтер нашої групи Дмитро Гайтко.
Про наступні новини від групи трохи згодом, слідкуйте за нашими повідомленнями.

Ігор Крочак, прес-секретар волонтерської групи ГО «Схід та Захід єдині»
(фото автора)


25 грудня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар