середу, 23 грудня 2015 р.

Kруглий стіл в рамках проекту “ЕСКОМ”

24 грудня о 15.00 у сесійній залі Тернопільської міської ради громадська організація “Молодіжне об’єднання “Файне Місто” організовує молодіжний круглий стіл в рамках міжнародного проекту “ЕСКОМ”.
Метою проведення круглого столу є створення бачення енергоефективності та екології міста і налагодження комунікації між громадськими організаціями і міською владою.

Особливими гостями стануть представники української делегації на Паризьких кліматичних переговорах. Також участь візьмуть громадські активісти, представники студентських рад і учасники “Школи енергоефективності”.
Під час круглого столу відбудеться презентація результатів кліматичних переговорів, спільного плану дій на локальному рівні і обговорення проектів, напрацьованих під час “Школи Енергоефективності”.
Запрошуємо журналістів взяти участь у круглому столі та презентації проектів, які зроблять вагомий внесок у підвищення енергоефективності міста.
За детальнішою інформацією звертайтесь до координатора проекту “ЕСКОМ” у м. Тернопіль Віталія Забави:zabava.vitalik@gmail.com, (063) 4504145.

Немає коментарів:

Дописати коментар