понеділок, 7 грудня 2015 р.

Філателістична експозиція "Права людини"

10 грудня ц.р. о 12-00 год. у приміщенні відділення звязку №1 м. Тернополя (вул. Чорновола, 4) відкриється філателістична експозиція  на тему «Права людини». Основа експонату  - серія поштових марок Організації Об’єднаних Націй (її поштових адміністрацій ООН у Нью-Йорку, Відні і Женеві). Кожна марка ілюструє окрему статтю Загальної декларації прав людини.
Цей найважливіший проект Поштової адміністрації ООН нагадує нам засобами філателії про надії, старання і успіхи людей усьго світу, що були причетні до справи захисту прав людини і її основних свобод.

Передбачено також презентація клубного конверту, власних марок та проведення клубного погашення поштових відправлень з нагоди Дванадцятого Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Тернопільській області та Міжнародного дня прав людини.
***
Захід відбудеться в рамках  Дванадцятого Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA що проходить в Тернопільській області впродовж 26 листопада - 13 грудня 2015 року. 
Тел. для довідок 0962104076 

Немає коментарів:

Дописати коментар