пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

Чи доступна інформація про місцеві бюджети?

Одним з головних завдань на шляху підвищення ефективності місцевих бюджетів та забезпечення відкритості та прозорості бюджетних процесів є гарантування вільного доступу мешканців місцевих громад до усієї інформації, пов’язаної із формуванням та реалізацією бюджетів області, районів, міст та селищ.
25 грудня о 11-й год 00 хвилин в приміщенні Тернопільської правозахисної групи (вул.Пирогова, 11/7) відбудеться прес-конференція представників коаліції НУО Тернопільщини «Своє».
Учасники коаліції представлять чергові результати першого етапу комплексного моніторингу по забезпеченню реалізацію права громадян на доступ до інформації та відкритості інформації про формування та реалізацію усіх місцевих бюджетів в Тернопільській області. Зокрема ви отримаєте відповіді на питання: - як у місцевих ЗМІ інформують про бюджети; - як функціонують інтернетсторінки місцевих органів влади й розміщують/не розміщують інформацію про бюджет; - як і у яких обсягах інформація про місцеві бюджети появляються у соціальних мережах. Також учасники коаліції знайомлять з результами моніторингових поїздок у 22 місцевих органи влади .

Довідково: відкритий меморандум коаліції «Своє» за ланкою http://news-te.blogspot.com/2015/09/blog-post_96.html
Тел.для довідок 0962104076

***

Компанія  «Громадський моніторинг відкритості місцевих бюджетів в Тернопільській області» здійснюється Творчим молодіжним об’єднанням «Нівроку» в рамках  проекту «Ціна держави», що реалізується Фондом Східна Європа та CASE-Україна за фінансової підтримки Європейського Союзу

Немає коментарів:

Дописати коментар