середу, 10 серпня 2016 р.

Тернопілля реалізувало 29 мікропроектів громад

Відбулося засідання обласної координаційної ради з питань реалізації третьої фази спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”

Метою даного засідання було обговорення стану реалізації мікропроектів громад та напрацювання шляхів вирішення поточних проблем для успішного їх завершення у 2016 році.

Вісім років  на Тернопільщині реалізовують проекти за підтримки ЄС/ПРОООН. За цей час реалізовано майже 150 проектів на суму понад 20 млн. грн.


Так, станом на 01.08.2016 року, повністю завершено роботи по  29 мікропроектах громад у 2016 році. Зокрема, по 4 мікропроекти завершено у Бережанському, Заліщицькому, Кременецькому та Підволочиському районах, по 3 мікропроекти – у Борщівському, Гусятинському та Збаразькому районах, по 2 – у Теребовлянському та Лановецькому районах.



Зараз ведуться ремонтні роботи на 12 об’єктах у Борщівському, Збаразькому, Кременецькому, Лановецькому і Теребовлянському районах та створюється сучасний Центр надання адміністративних послуг Шумської об’єднаної територіальної громади.



Усі проекти планується завершити до кінця поточного року.
Також  в рамках засідання координаційної ради відбулося підведення підсумків обласного конкурсу дитячого малюнку на тему використання відновлювальних джерел енергії “Зелена енергія” та вручення призів і дипломів переможцям конкурсу у двох категоріях: 6 – 11 років та 12 – 17 років.


Знимки Володимира Ханаса

Немає коментарів:

Дописати коментар