понеділок, 29 серпня 2016 р.

Черговий великий рейд Тернопільських волонтерів...



27 серпня 2016 року на театр воєнних дій з Тернополя та Крем'янця стартував черговий великий літній рейд Тернопільських волонтерів. Вага вантажів близько 30-ти тонн.
Діяльність координатора ГО "Схід та Захід єдині" по західному краю України Василя Конька затвердила методику об'єднання зусиль тернопільських волонтерів. Так на цей рейд, основу вантажів якого складають напрацювання ГО "Схід та Захід єдині", доклались представники інших патріотичних організацій.
У суботу 27 серпня до нас долучились: тернопільскі ветерани УСВА (воїни "афганці" з Сергієм Лісовим на чолі...), Союз Десантників, Всеукраїнська ГО "Закінчимо війну" (керівник тернопільської організації Сергій Ліпянін), Козацько-десантний екологічний осередок ім. Дмитра (Байди) Вишневецького (керівник Володимир Мосейко), тернопільські представники УНА - УНСО (Любомир Грабас). В переліку вантажів: мінеральна вода (виробник ТОВ "Роса Волині" місто Крем'янець) близько 27-ми тонн, харчі 3-и тонни, (м'ясні вироби ковбаси і інше тощо), свіжі овочі (каратопля, помідори, капуста і інше - це завдяки підприємцям Тернопільського центрального ринку, вони завжди йдуть нам на зустріч коли Василь Конько приїжджає купувати продукти для бійців...).






















































Окрім того на фронт поїхали запасні колеса до автомобілів підрозділів що воюють на передовій. Вантажі після прибуття в фронтову зону будуть розвезені по передовим позиціям наших військ. На відправці Василь Конько окрім того вручив заступнику керівника ТОВ "Роса Волині" Анатолію Семенюку грамоту - подяку колективу за допомогу бійцям на фронті від командування 56 бригади ЗС України ( такими ж грамотами - подяками нагороджені наші активісти Євдокія Романчич, Ярослав Брилінський, Ігор Крочак, Олег Тимошенко, Марія Шестопалко і власне ТОВ "Роса Волині" ). На театр бойових дій з вантажами відбув  наш координатор Василь Конько. Не зважаючи на спеку, пошкоджене колесо "фури" і часткову перекладку вантажу аж за Ізюмом екіпаж (Конько В. і Попіль В.), на відмінно справився з завданням (пошкодження полагоджено). Вантаж доставлено у фронтову зону - вчора Василь повідомив телефоном з маршу.  Підрозділи 53-ї бригади (на "Купола"), наших земляків ВСП у Попасній, наш активіст "Ромашка" яка забезпечує "передок" в районі Кримського і інших військ біля населених пунктів на "нулях" вже отримали свої вантажі. Отака то методика, зразу з маршу хлопці забирають вантажі своїми авто і везуть до себе на передову. Мінімум витрат на дизельне паливо для нашої групи. Ми дуже вдячні всім хто долучився до збору допомоги. Громадам Озернянського деканату УГКЦ (наші активісти Ярослав Брилінський, Петро Христинич, о.Іван Шкумбатюк УГКЦ), жителям Чорткова і інших міст, сіл та містечок Тернопілля, козакам з Хмельниччини, нашим постійним благодійникам. Хлопцям з Національної Поліції (місто Тернопіль 4 бат. Нац.Поліції), що приїхали допомогти разом з нашим активістом Олегом Тимошенком на завантаження. Колегам журналістам TV - 4 та ТМЦ за професійний інформаційний супровід рейду. Детальніша інформація після повернення Василя Конька з фронту. Хто хоче допомогти нам зголошуйтесь, завжди будемо раді (пишіть в особисті контакти у фейсбуці). Допоможемо армії разом ! Слава Україні та її патріотам !


Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"

(фото автора)


29 серпня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар