четвер, 4 серпня 2016 р.

У Тернополі відзначили День десантника...

2 серпня 2016 року у Тернополі відзначили День десантника. Перед початком заходів ветерани десантники поклали квіти до памятника Героям Афганської війни. За відсутності офіційних привітань та концертів у місті та області до Дня десантника, хлопці вирішили самостійно зібратися з концертом патріотичної пісні.
Додаю абзац з посту Алли Чонгар у ФБ, з нього все зрозуміло.
"...Біля Драмтеатру відбувся концерт на честь десантників, бійців - героїв, що захищали і захищають Україну від ворожої навали.
Виступали Роман Лотецький гурт "Рюкзак Десантника" та "Інтерконтингент", автор і виконавець власних пісень Ігор Степ.
Як кажуть організатори, думка провести концерт на Театральному майдані виникла спонтанно.
- У Львові урочисті заходи, у Чернівцях заходи, а в Тернополі нічого не заплановано. Ми вирішили все ж таки зібратися на головній площі міста. Про це ми вже повідомили міську раду, яка пішла на зустріч і всяко посприяла в організації даного заходу. Особлива подяка заступнику міського голови Бицюра Л.О, Смик О.І., Наталі Кіндрацькій голові міжнародного благодійного фонду "Українська сім'я", а також Крочаку Ігорю, Василю Конько ГО "Схід та Захід Єдині ", голові "ТОО Спілка офіцерів України " Варакута О. - розповіли організатори концерту Алла Борисенко - "Чонгар " та Ігор Степ "Всеукраїнська організація Всеукраїнська Спілка Побратими України!!!".



























































Координатор ГО "Схід та Захід єдині" по західній Україні Василь Конько вручив нашому побратиму, ветерану Афганської війни, десантнику Роману Лотецькому волонтерське посвідчення нашої групи. Наші постійні читачі знають про концерти авторської пісні які Роман давав на передовій напередодні дня Конституції України ( читай тут http://newukraina.blogspot.com/2016/06/blog-post.html ). Тепер в нашій ГО "Схід та Захід єдині" троє ветеранів Афганської війни це: Володимир Авдєєв (з Донбасу), Юрій Ковальчук (з Шумська), Роман Лотецький (з Тернополя). Ну а, урочистості Дня десантника у Тернополі закінчились пізно ввечері за активної участі у організації нашого громадського обєднання - як повідомив телефоном Василь Конько. Слава Українській десантурі !!! Слава Україні !!!


Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"


(фото автора)



4 серпня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар