понеділок, 8 серпня 2016 р.

Урочистості до Дня села Озерна


На день села Озерна Зборівського району Тернопільщини 7 серпня 2016 року поряд з концертною програмою проходили військово-патріотичні презентації для молоді.

Презентації проводилися Тернопільською спілкою ветеранів Афганістану, Тернопільським обласним кошем козацтва ім. Дмитра (Байди) Вишневецького, ГО "Закінчимо війну", ГО "Схід та Захід єдині", ТОО Спілки офіцерів України.
В рамках святкування були представлені стенди з фотографіями на яких зафіксована волонтерська та громадська діяльність вищезазначених організацій. вручив нагороди і подяки нашим активістам: За волонтерську діяльність орденом "Сила України" нагордили Ярослава Брилінського, орденом «Хрест Слави» Олега Тимошенко, подяки та грамоти іншому активу групи. Окрім того козаки варили для жителів села та гостей борщ, куліш, смажили рибу та інші смаколики а ми їм допомагали в цьому, благодійні кошти що пожертвували жителі села будуть згодом використані для волонтерської допомоги для бійців на фронті. Продукти для святошної кухні були придбані волонтерами ат за кошти і допомоги місцевих підприємців які також неодноразово допомагали нам у відправці вантажів на фронт для бійців.
































































Для дітлахів проводились різні розваги, для старших спортивні змагання з перетягування канату, стрільби з пневматичної зброї та інші тощо. Діяли дитячі атракціони.


Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"


(фото автора)



8 серпня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар