понеділок, 1 серпня 2016 р.

Бійці добиваються справедливості у суді


По-перше нехтується Конституція України, Закони України. По-друге підривається довіра до Збройних Сил України, як суб'єкта правових відносин роботодавець-працівник, що призводить до небажання йти на службу за контрактом. По-третє, позбавляє військовослужбовців засобів для існування, так як під час служби зарплатня є єдиним джерелом доходів. 

З такою ситуацією зіткнулися тернополяни (4 чол.) в одній з частин, після повернення з відрядження в АТО. Неодноразові звернення до командування частини дотримуватися умов контракту призвели до переслідувань. Тому було прийняте рішення про розірвання контракту в судовому порядку. Попередня перевірка фактів порушення військовою частиною умов контракту здійснила військова прокуратура. Попри вимогу прокуратури усунути порушення командування частини продовжило своє беззаконня.
Просимо Вас, представників ЗМІ, прийти на судові засідання. 2 серпня 12:00 2016 р. в Тернопільський окружний адміністративний суд м.Тернопіль,вул.Острозького 20.
2 серпня 2016 14:30 там же.
3 серпня 2016 10:00 там же.
Схожі судові засідання будуть і в Чернівцях, і в Києві... Вкрай потребуємо об'єктивного висвітлення ходу процесу.
P.S. Ми з початку війни добровольцями пішли захищати рідну землю. Прикро що мусимо через суд добиватися виконання Закону в суді. Сподіваємось, що "політичні доцільності" не стануть впливати на рішення суду. Дякуємо.

Немає коментарів:

Дописати коментар