понеділок, 29 серпня 2016 р.

Стартує Мандрівний DocudaysUA-2016

У Києві розпочався семінар “Організація та проведення Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA-2016”. Участь у його роботі беруть регіональні координатори та координаторки Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UА, члени Оргкомітету,  менеджери та менеджерки фестивалю Docudays UA  . експерти з прав людини.  
Учасників семінару привітав Василь Романюк - Координатор проектів співробітництва, Посольство Швеції в Україні. Програма заходу надзвичайно насичена.
Розглядаються завдання та особливості Мандрівного фестивалю-2016, планування заходів у регіонах та залучення правозахисників.
 Особливу увагу приділено питанням дотримання авторських прав та організації ліцензійних показів в рамках роботи Мандрівного Docudays UA.
Приділено увагу р
оботі з інтернет-ресурсами фестивалю: підготовці графіку показів та заходів для сайту Docudays UA. Також розглянуто технічні аспекти роботи з відеофайлами і якість показів фільмів.  під час Мандрівного  Docudays UA та ознайомлено з презентацією успішного досвіду регіональних партнерів. Вела семінар голова Оргкомітету Міжнародного фестивалю документального кіно        про права людини Docudays UA Світлана Смаль,  

Немає коментарів:

Дописати коментар