середу, 1 березня 2017 р.

Запрацювала приймальня Руху нових сил

Усі тернопільські прихильники «Руху» Саакашвілі, котрі заповнили анкети на сайті https://rns.org.ua/ в індивідуальному порядку були запрошені на зустрічі з представниками ініціативної групи партії.
«Протягом останніх тижнів до нас щодня, навіть у вихідні, приходили тернополяни. Ми дізнавались більше про наших прихильників: хто вони, чим займаються, яку роль для себе вбачають в лавах організації. У свою чергу, люди ставили нам питання щодо діяльності та найближче майбутнє розвитку партії. Ми напрацювали спільні ідеї, котрі будуть корисні як для міста Тернополя, так і для усіх районів Тернопільщини», – розповідає керівник обласної організації «Руху Нових Сил» Михайло Жирівський.

Кожен прихильник пояснює бажання бути частиною «Руху» просто – втома від бездіяльності уряду. Люди скаржаться на відсутність змін після Революції Гідності. Змінилось чимало прізвищ, але не впливає на покращення рівня життя.
«Наша найближча задача тепер – провести низку зустрічей з мешканцями районів Тернопільської області. Впевнений, зустрічі там відбудуться не менш цікаво. Життя людей в районних центрах і селах – якнайкраще показує стан України. Думаю, ми знайдемо дуже багато прихильників, які готові працювати на благо змін», – пояснює представник ініціативної групи «Руху Нових Сил» Василь Ханас.
Усім, хто хоче, але не знає як долучитись до команди «Руху Нових Сил» в Тернопільській області запрошуємо залишити заяву на сайті – https://rns.org.ua/sign-up/.
Адреса осередку: м. Тернопіль, вул. Білецька 1а, кабінет 408; тел.: 068 204 10 05.

Немає коментарів:

Дописати коментар