четвер, 16 березня 2017 р.

Посади дерево

Розпочалася весна. У всьому цивілізованому світі утворився рух – посади дерево. Тому приділяється велика увага державних органів, громадських організацій як засіб оздоровлення екології, умов життя, захисту від потепління, збереження водних ресурсів. За лічені дні у країнах Європи садять мільйони дерев. Усі тим пишаються. Цім люді засвідчують любов до рідної землі , повагу до ПРИРОДИ. В Україні теж зародився такої рух. Багато молодих людей долучаються до такої роботи.

ГО «ЕКОАЛЬЯНС» разом з кафедрою геоекології (Царик Любомир Петрович) з 2012 року започаткували традицію озеленення шкільних подвір, створення дендраріїв. На рахунку вже 9 шкіл - №9,10, 28, Школа колегіум Патриарха Йосипа Сліпого та інші. 
14 березня 2017 року відбулася чергова акція посадки у Тернопільської класичної гімназії. Акція відбувалася за підтримки Обласного управління лісового та мисливського господарства. Участь приймали учні, викладачі школи, Царик Любомир Петрович, аспірант пед.. університету Ігор Кузик.
Вдячні за гарну організацію дирекції школи. Приємно було бачити, що учні школи працювали із задоволення. Всього посадили більше 100 дерев та кущів.
Приєднуйтесь, посадить дерево, і воно надасть вашим дітям тінь та затишок.
ГО «ЕКОАЛЬЯНС» О. Філь 16.03.2017 

Alexandr Fil 

Немає коментарів:

Дописати коментар