вівторок, 14 березня 2017 р.

Про день українського добровольця


Сьогодні 14 березня у Тернополі проходять урочисті заходи з нагоди Дня українського добровольця. Його проводять із метою вшанування героїзму добровольців, які від початку беруть активну участь в АТО, а також задля підняття національно-патріотичного духу українського суспільства та вшанування пам’яті тих героїв, які поклали своє життя за майбутнє України.

В заході прийняв участь Олександр Починок - відомий український біатлоніст, бронзовий призер чемпіонату Європи та призер юніорського чемпіонату світу, учасник АТО, член ініціативної групи Тернопільського осередку "Рух нових сил"
Він продемонстрував снайперські гвинтівки розказував про технічні характеристики та новинки військової апаратури.
З початком війни Олександр всі свої заощадження з бізнесу вклав в зброю та своїм талантом снайпера допомагає українській армії. 
«Ми маємо високоточну зброю, яку використовуємо для оборонних цілей, прикриваючи наших військових, – говорить Олександр. – Адже українська армія не здатна придбати якісну зброю через низку фінансових та бюрократичних процедур». 
За словами добровольця, українське військо за максимально короткий період оснастилося та відродилося. Але цього замало, бо крім матеріальних речей , враховуючи підтримку небайдужих людей є ще ідеологічна складова у подіях на Сході. 
«Добровольці – це люди, що не воюють за гроші. Тому ми сильні і тому нас бояться: як вороги, так і влада, яка за три роки показала свою неефективність і поволі стає нашим внутрішнім ворогом, разом з корупцією та бідністю».

Немає коментарів:

Дописати коментар