неділю, 19 березня 2017 р.

Реконструкція котелень не зупиняється

Не зовсім фотогенічний вигляд голови депутатської комісії з питань ЖКГ не завадив черговому її (комісії) засіданню по питанню котелень на альтернативних видах палива! :)
Окрім членів комісії Галини Гевко (заступник), Сергія Лупака (секретар), Петра Ландяка, у роботі комісії також взяли участь депутати Іван Зінь, Михайло Сиротюк, Андрій Шкула, Юрій Штопко.
Обговорили окремі відповіді на спрямовані запити. На жаль, поки що більшості відповідей ще немає.

А на один з запитів відділ державного архітектурно-будівельного контролю міської ради відмовився надавати копії запитуваних документів. Це, м'яко кажучи, дивно. Спрямуємо повторний запит, у котрому наголосимо, що підрозділ міської ради зобов'язаний забезпечувати депутатам доступ до усіх документів.

Також депутатами та мешканцями житлових будинків було повідомлено, що інвестор та КП "Тернопільміськтеплокомуненерго" ("ТМТКЕ") не дотримало обіцянки припинити будь-які будівельно-монтажні роботи на котельнях. Комісію з цього приводу буде спрямований відповідний лист з проханням надати пояснення таких дій.
Так як цього разу не було представників керівництва КП "ТМТКЕ" та ТОВ "Тернопільтепло", то обговорення відбулось більше у форматі обміну думок між депутатами та представниками громадськості.
За пропозиціями депутатів та представників мешканців будинків сформували кілька нових запитів.
Не дивлячись, що опалювальний сезон завершується і гострота проблеми спаде (фактично потреби в роботі котелень не буде), намагатимемось у термін до двох тижнів завершити збір усієї необхідної інформації і прийняти комісійні рішення щодо висновків і рекомендацій.
Дякую усім присутнім на комісії на конструктивну роботу, не дивлячись на емоції. 
Іван Сороколіт
Світлина від Івана Сороколіта.

Немає коментарів:

Дописати коментар