понеділок, 5 березня 2012 р.

Б. Попадин пропонує відновити стадіон "Текстильник"

Депутат Тернопільської міської ради Богдан Попадин звернувся до міського голови Сергія Надала з пропозицією відновити діяльність колишнього стадіону "Тесктильник". На переконання депутата відновлення стадіону  не потребує додаткових коштів.

УКРАЇНА

ТЕРНОПІЛЬСЬКА MICЬKA РАДА

ДЕПУТАТ MICЬKOЇ РАДИ
ПОПАДИН  БОГДАН  ЙОСИПОВИЧ
46000, м. Тернопіль, вул. Листопадова, 5, тел. 067-9382725

 129
   04 березня  2012 року
                                                 Міському голові м.Тернополя
                                                                                                                Надалу  С. В.


ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ


Шановний  Сергіє Віталійовичу !

        Виходжу до Вас з пропозицією щодо відновлення діяльності колишнього стадіону „Текстильник”, розташованого за гуртожитками ВАТ „Текстерно” по просп. Злуки в м. Тернополі, діяльність котрого матиме велике виховне і культурне значення для тернополян різного віку.
        Відновлення діяльності стадіону не потребуватиме коштів з міського бюджету, оскільки сміття (відвали землі, залишки дерев та їх пеньків тощо) що утворилося від риття котловану ПП Матла при будівництві багатоповерхового будинку по просп. Злуки, 3-А, зобов’язаний вивезти ПП Матла, а решту благоустрою запущеного стадіону, встановлення воріт, відновлення покриття поля та бігової доріжки, лавок для глядачів бере на себе мій помічник – головний інженер ПП „Тернопількомсервіс” Байгер Володимир Ярославович, тел. 098-1303293, який зобов’язується організувати акумуляцію коштів, матеріалів та жителів прилеглих гуртожитків для здійснення відповідних робіт з благоустрою стадіону.
        На підставі викладеного, керуючись ст. 13 Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”, прошу розглянути дане депутатське звернення  та надати (якщо в міської ради не має інших планів на земельну ділянку під стадіоном), відповідний дозвіл на відновлення та благоустрій колишнього стадіону „Текстильник”.
        Відповідь прошу надати мені у строки, передбачені чинним законодавством.

      З повагою, депутат Тернопільської міської ради          
                                                        Б. Й.  Попадин

Немає коментарів:

Дописати коментар