пʼятницю, 16 березня 2012 р.

Інформація – це кисень демократії!

Діяльність депутатів місцевих рад залишається під пильним оком громадськості в 9 областях України, де продовжує свою діяльність Мережа організацій громадського моніторингу «Моніторинг-Груп».

Її створення стало результатом співпраці громадських організацій з різних регіонів країни в рамках спільної реалізації проекту «Твій місцевий депутат. Моніторинг діяльності депутатів місцевих рад в Україні». 

Рік діяльності приніс чимало досягнень, а також і викликів. Інформаційний простір все ще мало наповнений об’єктивною та якісною інформацію про діяльність депутатів та місцевих рад. Активність громадських експертів та громадян ще неможливо охарактеризувати як високу. 

Серед досягнень: 
- 9 Інтернет - майданчиків для комунікації депутатів місцевих рад та активних виборців. 

АР Крим 
Волинська область 
Донецька область  
Луганська область 
Одеська область  
Тернопільська область 
Харківська область  
Черкаська область 
Чернігівська область 

- Громадськості надано додаткові можливості отримувати інформацію про діяльність своїх депутатів, безпосередньо аналізувати активність та виконання передвиборчих програм депутатами і партіями. 

- Депутатам надано можливість надавати актуальну інформацію про свою діяльність, висловлювати позицію з важливих для громади питань, висвітлювати бачення шляхів вирішення проблем громади та кроків щодо їх втілення. 
- Проектом охоплено 85 місцевих рад в 9 областях України та створено 4 615 профілів депутатів. 

Легенда: перша цифра – кількість місцевих рад; друга – кількість профілів депутатів. 

Джерело : Мережа «Моніторинг-Груп»

Автор : Наталія Дрозд

Немає коментарів:

Дописати коментар