четвер, 29 березня 2012 р.

О. Конончук зустрівся з координаторами ініціативи «Партнерство «Відкритий уряд»


Перший заступник голови Державної податкової служби у Тернопільській області Олександр Конончук провів робочу зустріч з регіональним координатором ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд»
Володимиром Ханасом, експертом даного проекту Ярославом Чорнозубом та головою правління громадської організації «Фонд розвитку м. Тернополя» Володимиром Бурим.

Учасники зустрічі обговорили шляхи налагодження співпраці органів державної податкової служби області із представниками громадськості краю в рамках проекту «Партнерство «Відкритий Уряд». Зокрема, планується у 2012 році проведення спільних семінарів, у тому числі виїзних та галузевих, для платників податків з питань податкового законодавства, ділових зустрічей з трудовими колективами, підприємствами та організаціями Тернопільщини. Окрім просвітницької діяльності з платниками податків, сторони спільно забезпечуватимуть підзвітність органів ДПС громадськості та захист платників податків, пропонуватимуть зміни до законодавства, радитимуться щодо питань модернізації державної податкової служби і дбатимуть про формування високої податкової культури у платників податків.

Немає коментарів:

Дописати коментар