понеділок, 26 березня 2012 р.

Про Форум ГАУ розповіли у Тернополі

26 березня о 13-00 в конференц-залі готелю «Тернопіль» тернопільська делегація провела прес-конференцію на якій було представлено результати Форуму та дії Тернопільської обласної мережі ГАУ з виконання рішень Форуму.
Голова ГО "Адаптаційний чоловічий центр" та регіональний координатор ГАУ Володимир Ханас відзначив : "Тернопільська делегація серед яких ТММГО "Файне місто" взяла активну участь у форумі, вели твіттер-трансляцію та  в  кожній секції були виступаючі. Вони говорили про важливість ролі молоді в творенні демократичної країни, та новим медіа, як засобом комунікації з ними"


Ханас Василь: "Під час проведення форуму ГАУ відбулась твіттер-трансляція під хештегом . Це дало можливість користувачам Твіттера дізнатись не тільки про те що відбувалось на форумі, але й про емоції самих учасників. Враховуючи те що було три секції, завдяки твіттеру можна було дізнатись що відбувається в іншій групі. Загалом було здійснено майже 300 твіттів."
Желябіна Яна: "Є за доцільність створення молодих організацій.. було вияснено такі проблеми: мала кількість людських ресурсів, пасивна молодь, не можливість знайти фінансування, не бажання молодіжних організацій співпрацювати, відношення до політичних сил, мала мотивованість"
Координатор Тернопільської експертної групи Ярослав Чорнозуб проаналізував основні новели прийнятого закону про громадські організації  Зокрема відзначив той факт, що відтепер можна реєструвати ГО в найближчому управлінні юстиції, і вони будуть діяти на всій території України.....

Немає коментарів:

Дописати коментар