середу, 26 серпня 2015 р.

Анонс прес-конференції волонтерської групи громадської організації «Схід та Захід єдині»

         



Шановні колеги журналісти завтра 27 серпня 2015 року об 13.00 в готелі «Тернопіль» (5-й поверх зал № 1) волонтерська група громадської організації «Схід та Захід єдині» проводить прес-конференцію. Запрошуємо для висвітлення події.


Учасники прес-конференції:

1. Прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації, Ігор Крочак.
2. Координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України, Василь Конько.
3. Координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО", Едуард Хатмуллін.
4. Активістка  волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" Ружена Волянська.
5. Володимир Свистун - співголова Тернопільської міської організації ветеранів «АТО», рядовий 6-ого окремого мотопіхотного батальйону "Збруч" у складі ЗСУ.




Питання що розглядатимуться:

1. Звіт групи за волонтерський рейд № 10 (15.08.15р.-23.08.15р.)на передову присвячений Дню Незалежності України (прорив волонтерських екіпажів групи в Піски, Опитне, «Шахту» Путилівська біля населеного пункту Бутовка, Щастя, позицію «Мазепа» і інше).
2. Виділення земельних ділянок учасникам бойових дій російсько-украйнської війни на Донбасі 2014-2015 років у місті Тернополі, колізії, перипетії та проблеми. Суть питання: згідно рішення сесії Тернопільської міської ради від 30.06.15 р. було виділено земельні ділянки учасникам бойових дій по вул.Микулинецька та Микулинецька-бічна. Ми виступаємо проти отримання учасниками бойових дій цих земельних ділянок, оскільки є неофіційні дані, що ця земля є непридатною для ведення домашнього господарства та є небезпечною для проживання. Оскільки, ці землі в минулому використовувались для промислових відходів та відстійників.
3. Робота з формування фото-архівної і документальної спадщини подій російсько-української війни на Донбасі   2014-2015 років. Співпраця групи «Схід та Захід єдині» з Державним архівом Тернопільської області. Участь тернопільських волонтерів у забезпеченні військ усім необхідним та їх вклад у загальну справу перемоги.

Прес-служба волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині".


26 серпня 2015 року (фото з архіву попередньої прес-конференції групи, автори.Ігор Крочак і Сергій Чабан)

Немає коментарів:

Дописати коментар