неділю, 2 серпня 2015 р.

Довгожданні гості групи «Схід та Захід єдині», діти з прифронтової зони прибули на Тернопілля


Як ми вже повідомляли у матеріалі за 31 липня  волонтерська група «Схід та Захід єдині» має не тільки волонтерсько-фронтовий напрямок роботи а і благодійно-обєднавчий. Так ми неодноразово допомагали і передавали гуманітарну допомогу жителям та дітям прифронтового сходу України.
Закрема в дитячі садочки міста Констянтинівка Донецької області. І от ще один напрямок нашої діяльності, ми приймаємо дітей з східного буремного воєнного регіону. До нас на Тернопілля приїхали 23-є дітей і двоє супроводжуючих Олена Бровар директор Нижнєнського НВК (навчально виховний комплекс) «ДНЗ-ЗНЗ»№36 та Валентина Ходус. Сьогодні вночі 2 серпня 2015 року, о четвертій годині очікуєм потяг з Києва на якому до нас прибули наші гості у такому складі: координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько,   координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО" Едуард Хатмуллін, наша активістка волонтер Ружена Валянська, і найменший волонтер групи син Едуарда Хатмулліна, Тимішко, доречі прекрасна дитина встав в третій годині ночі щоби допомгти старшим. Він як і тато мріє колись бути десантником отож принагідно з Днем «ВДВ» їх. В Едуарда подвійне св’ято в нього День Народження, щастя, здоров’я та десантної удачі тобі дорогий побратиме від усієї спільноти групи «Схід та Захід єдині». На пероні коло вагону радісна зустріч, далі мандруєм на привокзальний майдан де діти сідають в автобус. Ми довантажуєм свіжими овочами та тернопільськими смаколиками придбаними нашими активістами, новими ковдрами і іншим. Василь Конько  дає водієві напрямок маршруту, і перший день перебування гостей на Тернопільщині розпочався.















Дітям що приїхали до нас, а проживають в зоні проведення «АТО» звичайно що потрібна наша підримка щоби трохи розвіятись та відпочити, від тих кошмарів та страхів що влаштували поблизу їхнього дому недруги України. Заодно вони та їх вихователі зможуть переконатися який прекрасний край Тернопілля і які в нас хороші люди та гостинність. Принагідно вони ознайомляться з природою Західної України та її славним історичним минулим. Діти різного віку, є і старші і молодші. Прибули наші гості з населених пунктів прифронтової лінії розмежування військового протистояння, а саме з: Нижнього, Світличного та Лисичанська.


























 Ми дякуємо за розуміння і підримку нас у цій благодійній справі, отцеві Івану Гуні української греко-католицької церкви та Леонідові Бицюрі заступникові голови Тернопільської облдержадміністрації. Діти проживатимуть і відпочиватимуть у таборі «Орлятко» Теребовлянського району Тернопільської області звідти звичайно і виїзджатимуть на цікаві екскурсії по краю замків та печер чарівному Тернопіллю. Ця справа перша ластівка нашого справжнього єднання Заходу та Сходу України, що планує здійснювати громадська організація «Схід та Захід єдині». Усю координаторську, адміністративну та фінансову сторону ми взяли на себе. Слава Україні ! Схід та Захід єдині !

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" з співпраці з засобами масової інформації (фото автора).
Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.

2 серпня 2015 року


Немає коментарів:

Дописати коментар