неділю, 9 серпня 2015 р.

Чергова відправка на Донбас «Схід та Захід єдині»



Сьогодні 9 серпня 2015 року волонтерська група громадської організації  «Схід та Захід єдині» відправила з Тернопілля  (9-А) великий вантаж («фура» сідельний тягач) в зону бойових дій російсько-української війни 2014-2015 років на Донбасі.
Керівник рейду з Тернопілля Василь Конько. Шумщина Володимир Каніщев. Донбас Едуард Хатмуллін. Інформаційний супровід Ігор Крочак. Повністю придбання пального для цього рейду і закупка 24-х тонн мінеральної води це вклад доброчинця з Тернопільщини керівника ПАП «Добрий Самарянин»  Володимира Кравця. Група «Схід та Захід єдині» здійснює логістику доставлення на Донбас до нашої бази. Екіпаж «фури» Віктор Ропій та  Віктор Попіль, а також звичайно волонтери групи забезпечують розвезення по передовій. Тому і маркування транспорту в нас особливе  (9-А), а десятий великий «ювілейний» рейд підготовлений напередодні Дня Незалежності, стартує незабаром слідкуйте за нашими повідомленнями.






















 Зараз активно йде підготовка (координатори Василь Конько, Володимир Каніщев, Едуард Хатмуллін), усі бажаючі можуть долучитись. Окрім того сьогодні ми не забули і за діток з Донбасу що відпочивають у таборі «Орлятко» на Тереболянщині. Для них також придбана мінеральна вода. Василь Конько як досвідчений волонтер-координатор пам’ятає і про наших гостей.
Перелік вантажу рейду 9-А близько у 30-ть тонн зважаючи на літній період вже стандартний для нашої групи: харчі (м'ясо тушковане півтори тонни, а це 1500 банок славнозвісної шумської «Тушонки Козацької» і ін.), домашні закрутки, військове взуття тактичне (15-ть пар), маскувальні сітки, військове спорядження, вода мінеральна і багато чого іншого.











Останні дні на фронті почалась активізація бойових дій з боку агресора і зміни в кількості та найменуванні вантажів доводилось робити у відповдності до потреб підрозділів і з’єднань якими ми опікуємось. У деяких підрозділах попадання від ворожих снарядів знищили спорядження  та ще дещо, все це зараз буде бійцям довезено. Вони дуже полюбляють нашу «тушонку» і «кашанку», кажуть що вона дуже смачна і називають її «бомбєзна».
У Пісках, Водяному, Опитному, Кримському, ст. Луганській, Авдіївці, Гірському, Мироновському, Луганському, Ніжному, Желанному, Волновасі, Троїцькому, Новотроїцькому, Тошківка, Новотошківка і багатьох, багатьох інших на лінії розмежування військового протистояння на сході України, де ми постійно буваємо чекають нашої і вашої допомоги.
Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".

Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій
сторінці  https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812   і у інших українських ЗМІ.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації. (фото автора)
9 серпня  2015 року



Немає коментарів:

Дописати коментар