пʼятницю, 28 серпня 2015 р.

Вісті з передової від групи «Схід та Захід єдині». Ближній бій у Пісках. «Гради» в Опитному


Впродовж 27 серпня 2015 року Володимир Авдєєв з волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" здійснював планове довезення вантажів до передової на бойових позиціях наших військ у Пісках, «Республіка міст», Опитне, і на «Шахті» Путилівська біля населеного пункту Бутовка.
Предачі того дня: мінеральна вода, фірмова "Тушонка Козацька", домашні закрутки, свіжі овочі, форма літня військова, взуття тактичне, маскувальні сітки і багато чого іншого. У Пісках Володимир  на відмінно справився з завданням передав хлопцям і тактичне взуття та багато чого іншого. В Пісках та на «Шахті» йшов ближній бій з стрілкового озброєння, а коли Володимир виїзджав з Опитного позицію накрило РСЗВ «градами».








































На позиціях  представники усіх з’єднань Сухопутних військ Збройних Сил України, та інших підрозділів у яких побував волонтер групи "Схід та Захід єдині", в захоплені від роботи нашого активіста ветерана «афганської» війни. Усім нашим симпатикам, помічникам та благодійникам вони передали велике солдатське спасибі українцям за небайдужість і підримку, та вітання.
Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".
Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812  і у інших українських ЗМІ.

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото Володимира Авдєєва).

28 серпня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар