пʼятницю, 14 серпня 2015 р.

Телефони дітям від волонтерської групи "Схід та Захід єдині"




Ми вже повідомляли нашим читачам що на Тернопіллі відпочивають діточки з населених пунктів що розташовані у прифронтовій зоні проведення "АТО". Сьогодні 14 серпня 2015 року координатор громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василь Конько урочисто в таборі "Орлятко" що на Теребовлянщині вручив дітям подарунки.
Звичайно що подарунки різні. Для усіх дітей морозиво, фрукти, і тернопільські смаколики придбані нашою активісткою Руженою Волянською. А для дітей з малозабезпечених сімей і багатодітних родин мобільні телефони. Четверо з них, ще ніколи в житті не мали власного мобільного телефона. Треба було бачити радість дітей, їхнє збентеження, а в декого навіть сльози маленького дитячого щастя.
















 Подарували дітям цю щасливу мить наші благодійники та активісти Іван Баралдін п'ять телефонів, Ружена Волянська чотири, а Мар'яна Нищота стартові пакети до них та картки поповненя на 50 гривень. От тапер будуть передзвонюватись з друзями з якими запізнались на Тернопільщині.Чом не справжнє єднання Заходу та Сходу. Василь Конько побажав гостям цікавих і щасливих подорожей по нашому краю. Діточки ж пригостили нас смачними кавунами. Вихователі Олена Бровар директор Нижнєнського НВК (навчально виховного комплексу) «ДНЗ-ЗНЗ»№36 та Валентина Ходус волонтерка з Луганщини допомогли дітям розібратись у телефонних премудростях і згодом у повітрі зателенькали різні мелодії дзвінків. Що тут скажеш св'язок встановлено. Щасливими власниками мобілок стали: Анастасія Татаренко, Роман Батурин, Артем Сирик, Анна Сирик, Анастасія Ільїна, Сергій Черняєв, Іван Коршиков, Леонід Чабанов, Олена Бикова.











Дітям що приїхали до нас, а проживають в зоні проведення «АТО» звичайно що потрібна наша підримка щоби трохи розвіятись та відпочити, від тих кошмарів та страхів що влаштували поблизу їхнього дому недруги України. Заодно вони та їх вихователі зможуть переконатися який прекрасний край Тернопілля і які в нас хороші люди та гостинність. Принагідно вони ознайомляться з природою Західної України та її славним історичним минулим. Діти різного віку, є і старші і молодші. Прибули наші гості з населених пунктів прифронтової лінії розмежування військового протистояння, а саме з: Нижнього, Світличного та Лисичанська. Ми дякуємо за розуміння і підримку нас у цій благодійній справі, отцеві Івану Гуні української греко-католицької церкви. Діти проживають і відпочивають у таборі «Орлятко» Теребовлянського району Тернопільської області звідти звичайно ще виїзджатимуть на цікаві екскурсії по краю замків та печер чарівному Тернопіллю. Ця справа перша ластівка нашого справжнього єднання Заходу та Сходу України, що планує здійснювати громадська організація «Схід та Захід єдині». Усю координаторську, адміністративну та фінансову сторону ми взяли на себе. Слава Україні ! Схід та Захід єдині !
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" з співпраці з засобами масової інформації (фото автора).

Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".
Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.

14 серпня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар