понеділок, 3 серпня 2015 р.

У Тернополі буде УКРОП

Сьогодні, 3 серпня, тернополянам представлять новий політичний рух «Українське об’єднання патріотів «УКРОП». 
Зустріч з громадою краю відбудеться в Українському домі «Перемога» о 19-ій годині. Презентуватиме політичну силу народний депутат України Віталій Купрій.
Попередньо, о 18:30 у конференц залі «Перемоги» відбудеться брифінг пана Віталія Купрія.
На цю подію, а також і зустріч з громадою запрошені журналісти.
До уваги, Віталій Купрій - заступник голови парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, правозахисник. За свої півтора року депутатства він розробив 5 законопроектів та постанов, зокрема щодо роботи поліції; вносив правки до існуючих законів, які надають соціальні гарантії добровольцям, забороняють фінансувати ЛНР та ДНР з державного бюджету, забороняють вивіз з України необробленого ліса-кругляка, сприяють впровадженню в Україні Римського статуту тощо. За результатами його депутатських звернень були відкриті кримінальні провадження щодо Вілкула-старшого, щодо судді, який зняв арешт з рахунків Арбузова, щодо міліціонерів-сепаратистів, які вели підривну діяльність на Дніпропетровщині та інші.
Окрім презентації програми політичного руху, Віталій Купрій представить лідерів «Українського об’єднання патріотів «УКРОП» у Тернопільській області.
Нагадаємо, що цього тижня управління юстиції у Тернопільській області зареєструвало обласний осередок політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП». Рішення про створення Тернопільської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» прийнято установчою конференцією 14 липня 2015 року. Голова структурного утворення політичної партії – Ласій Василь Юрійович.

Немає коментарів:

Дописати коментар