четвер, 27 серпня 2015 р.

Чергова ротація бійців батальйону «Тернопіль» та нагородження активіста волонтерської групи «Схід та Захід єдині» у Тернополі


27 серпня 2015 року у Тернополі відбулася відправка чергового ротаційного підрозділу добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Тернопіль». Провести бійців в зону бойових дій прийшли рідні та близькі.
З напутнім словом перед відправкою виступили: виконуючий обов’язки начальника управління кадрового забезпечення УМВС по Тернопільській області Віктор Гулич та командир батальйону Володимир Катрук. Християнську молитву перед далекою дорогою відправили св’ященники: отець Орест Павлінський, української греко-католицької  церкви та отець Іван Лесик, української православної церкви Київського патріархату. Нашому побратиму координатору волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Донбасі і в зоні "АТО" Едуарду Хатмулліну за вагомий вклад у справу забезпечення українських частин на театрі бойових дій гуманітарною волонтерською допомогою та активну громадянську позицію Віктор Гулич вручив високу нагороду «За гідність та патріотизм».


























Нагородження відбулось за поданням Всеукраїнського об’
єднання «Країна». Увесь волонтерський особовий склад громадської організації  "Схід та Захід єдині" вітає побратима !
А бійцям батальйону «Тернопіль», щасливої служби та повернення додому.
Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото автора).

27 серпня 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар