понеділок, 1 травня 2017 р.

Звернення Івана Сороколіта


Друзі, виборці, колеги депутати, тернополяни!
Готуємось до сесії 11 травня (четвер) 10:00!
Розпорядження про скликання сесії сьогодні підписав міський голова - http://www.rada.te.ua/norma…/rozporyadgennya-misk/57792.html
Зважаючи на попередній досвід 24 квітня "цікавої" організації роботи сесії з боку міського голови Сергія Надала та правоохоронних органів, ймовірно, тернополянам самим доведеться організовувати безпеку та дотримання законності у власному місті.

Сергій Надал, будучи міським головою обласного центру, усунувся від кричущого факту порушення законодавства у Тернополі і коментує тиск на депутатів та пряме перешкоджання їх діяльності як "внутрішньопартійний конфлікт". Така його поведінка спонукає робити висновки, що він або підтримує такі дії, або й є їх реальним замовником.
Також, варто звернути увагу, що через контрольовані ним ЗМІ до тернополян устами анонімних авторів розпочалась доводитись думка, що депутати, котрі відмовляються в незаконний спосіб й під тиском "добровільно" скласти наданий їм виборцями мандат, "взяли в заручники Тернопіль".
Ми не виключаємо, що цього разу Сергій Надал докладе більших зусиль щоб змушувати депутатів скласти мандат до Тернополя завітала більша кількість "гостей міста". Для цього "повністю випадково" може бути організовано навіть окремий спеціальний політичний чи "культурний" захід.
Зважаючи, що ми, депутати міської ради Ігор Турський, Роман Навроцький, Іван Сороколіт, отримали чіткі накази від виборців, котрі нам ЗАБОРОНЯЮТЬ ДОБРОВІЛЬНО СКЛАДАТИ МАНДАТ, звертаємось до тернополян прийти до міської ради 11 травня та запитати у Сергія Надала зокрема та міської ради в цілому хто кого блокує і хто кого взяв у заручники.
Це ще не повний "алярм і ахтунг", але це той момент, що тернополяни трішки мають сказати своє слово.
Міська рада повинна працювати. І ніхто (у тому числі одноосібно міський голова) силою не вказуватиме тернополянам як їм керувати власним містом.
Депутатський мандат не є цінністю. Цінностями є демократичні правила, дотримання законності й порядку, справедливість та правда. Саме навколо цих цінностей виникло протистояння.
Тримаємось купи! Усе буде добре!
Хто не бореться - той не перемагає.

1 коментар:

  1. Тернополянам пропонують жити «по-понятіях», а не по закону.
    11 травня (четвер) 9:00-9:30 – Катедра!
    Йдемо разом з Роман Навроцький, Ігор Турський та колегами депутатами на роботу – на скликану міським головою Сергієм Надалом сесію.
    Компанію нам побажали скласти виборці-тернополяни, друзі, громадські активісти.
    Нам (депутатам) говорять про зраду виборців, порушення статуту партії і т.д. Ось виборці і йдуть детально запитати у авторів таких «розумних» роз’яснень кого саме і як саме зрадили їхні депутати.
    Можливо, ці палкі промовці хай публічно пояснять тернополянам, що чиїсь політичні інтереси, виявляється, мають стояти вище інтересів виборців? Що не політики та партії мають служити людям, а люди (виборці) мають підпорядковуватись політикам?
    Протягом останніх кількох тижнів, проглядаючи замовні брехливі публікації у ЗМІ, і слухаючи, вибачте на слові, істеричні виступи-заяви Володимира Стаюри, стало зрозуміло, що «хтось» (міський голова Сергій Надал?) вирішив з позиції сили продемонструвати тернополянам, що не мешканці міста будуть визначати що є правдою/брехнею чи що є правильно/не правильно.
    Не припиняються брутальні спроби будувати в місті штучну інформаційну матрицю – видуману паралельну реальність. У авторів даної штучної реальності є свята віра в те, що якщо без зупину про це писати, говорити та показувати, то люди в це будуть вірити. Але прорахувались. Не розрахували на мудрість людей. За останні кілька років критична маса тернополян особисто зіткнулась віч навіч з цинічною брехнею і почала здобувати міцний імунітет до штучності й підміни понять, котрі їм намагаються впхати в голови.
    Щоб втримати повний контроль над ситуацією включаються всі можливі інструменти: від задоволення будь-яких забаганок одних депутатів до залякувань, шантажу та погроз інших. На щастя, велика кількість депутатів не піддається цим впливам і чітко розуміють свою відповідальність перед виборцями та суспільством в цілому.
    Ми йдемо виконувати свої депутатські повноваження. Якісно. І не більше.
    Ті ж хто буде перешкоджати – риють собі політичну могилу. Можливо, навіть не розуміючи цього.
    Любі наші виборці, друзі, колеги депутати, шановна громадськість, дякуємо, що Ви є!
    Усе буде добре. Не відразу. Але точно буде!

    ВідповістиВидалити