неділю, 28 травня 2017 р.

Мільйон на служіння громаді

Нагадуємо, що 6 квітня 2017 року, згідно із розпорядженням №110-к міського голови Сергія Надала, було здійснено виплату із бюджетних коштів премій за березень 2017 року на суму 923 тисячі 170 грн.
Хочеться наголосити, що 2017 рік відзначився найгучнішою подією для громади м.Тернополя – це внесення змін до Генерального плану Тернополя. Цей документ активно лобіював особисто Сергій Надал, незважаючи навіть на те, що проти змін до Генплану виступила частина депутатів, архітектори та громадські активісти. В один голос обурені діями мера запевняли, що цих змін не виносили на громадські обговорення, а мета Сергія Віталійовича – узаконити земельний «дерибан » минулих років, а також забудову парків і зелених зон у майбутньому. Окрім цього, досі триває розслідування у кримінальному провадженні щодо підробки Генплану(хоча Генплан вже прийнятий). Та, всупереч значному суспільному резонансу, міському голові таки вдалося «проштовхнути» Генплан на сесії завдяки недолугим депутатам.

Після вдало проведених схем та узаконення своїх оборудок Сергій Віталійович не забув і про своїх підлеглих трудівників міської ради. Врахував особистий вклад кожного в загальні результати роботи у березні місяці та видає премію із бюджету за “плідну” працю. Ну і звісно, Сергій Віталійович Надал себе не обділив, аж два рази. Спочатку виділив собі і своїм заступникам по 600 грн на кишенькові витрати, а коли гроші закінчилися потягнув із бюджету тисячі.Розумова праця на благо громади потребує для мера та його однодумців винагороди.
Джерело: http://gip.org.ua/












Немає коментарів:

Дописати коментар