вівторок, 30 травня 2017 р.

ДемАльянс бореться за дотримання будівельних норм


Тернопільський ДемАльянс вже неодноразово наводив численні докази того, що чиновники міської ради через обман громади міста, в порушення усіх законів України, намагаються незаконно забудувати бульвар С. Петлюри та прибудинкову територію по вул. 15 Квітня, 2.

Про це йдеться на сторінці ДемАльянсу у Facebook.

Із висновку управління архітектури Тернопільської міської ради мешканці здивовано дізнались, що згідно з планом зонування території м. Тернополя, ділянка (на бульварі С. Петлюри) яка пропонується для надання під торгово-побутові приміщення ТОВ «Руна-Інкам», це теж зона змішаної багатоквартирної житлової та громадської забудови. Так само як і під готельним комплексом (зауважте розміщена впритул до прибудинкової території), а де ж бульвар нанесений у цьому ж плані зонування?
Чиновники також вказують, що ділянка розміщена за межами червоних ліній, але чому маса магістральних мереж, саме для яких і визначають червоні лінії, проходить саме по цій ділянці, хтось спеціально змінив червоні лінії чи мережі прокладали з порушенням? Тож навіщо хочуть обманути працівники управління архітектури депутатів та громаду, погоджуючи у висновку проект землеустрою? Для чого чи за що «пропихають» чергове не законне рішення? Чи не цю схему обману мав на увазі головний «архітектор» Тернополя Бесага В.Й. заявляючи, що у необхідності змін генплану винні депутати, але факти свідчать саме про його вину через такі висновки.
Виявляється, що не по всіх ділянках які нанесені у змінах до генплану були прийняті остаточні рішення, як про це нас переконує інститут «Діпромісто», виправдовуючи виконані власні порушення норм містобудування та законів України. Невже у наступних змінах генплану бульвар уже зникне у матеріалах «Діпромісто» з аналогічним поясненням, виконуючи переконливу суму бажань когось із підприємливих людей?

Немає коментарів:

Дописати коментар